Nejnovější recenze ze sekce Vinotéky
Funguje zatím bez problémů, modré osvětlení vnitřku je spíše na efekt. Kompresor trochu hlučnější, ale s tím jsem počítal.
- tichá
- vzhledem k rozsahu teplot vhodná pro uskladnění bíleho vína
- hezký design
- vnitřní osvětlení mohlo svítit více a stále
- Hezký design
- Kvalitní provedení
- Je slyšet
Naprosto odpovídá popisu. Všechno funguje, jak má. Vínotéka vypadá opravdu hezky a moderně, účel splňuje na 100%. Doporučuji.
Jedna z mála vinoték, která má dřevěné (bambusové) poličky, je tichá a má energetickou třídu A. Doporučuji.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Pro malou domácnost výhodný
- Přesně co jsem chtěl. Za skvělou cenu
Používám na zrání domácích tvarůžků, teplota kolem 14°C je ideální
Vinotéku máme pouze 14 dní, zatím spokojenost. Hlavně se nám do ní vlezly láhve o výšce 34 cm ( 10 ks) a také tam vejdou vyšší láhve sektu. Zvolili jsme obchod Domácí VINOTÉKY, protože byli jediní, kteří byli ochotni vnitřní rozměr vinotéky přeměřit.
Reakce obchodu Domácí VINOTÉKY
Díky, jsme rádi, že jsme mohli pomoci a že zákazníci ocení, že se skutečně někomu dovolají a nemluví jen s robotem.
- Velmi ticha, hezky design
- Dobře chladí , velice tichý chod a hezky vypadá
Vhodná vinotéka pro domácí použití. Kapacita 12-ti lahví postačuje. Malá spotřeba (60W) a tichý chod. Profesionální zpracování. Nadchla tak, že jsem objednal další.
ještě není v provozu
- dvě nezávislé chladící zóny
- rychle vychlazená zóna na stanovenou teplotu
- možnost vypnutí spodní chladící zóny
- dřevěné policie na uskladnění vína
- oproti termoelektrické vinotéce méně hlučná
- každá zóna se ovládá samostatně
- vložíte jen standardní vinné láhve
- vyšší cena
- dvě zóny chlazení
- Pěkné provedení
- Po 6 měsících provozu přestala chladit, samozřejme navíc v letních měsících :/
- Osvětlení se po cca 30sec samovolně vypne.
- Prodejce vrátil peníze.
Nedoporučuji
---
Super věc, chlazené nápoje v teplotě na jakou si nastavíte nejlepší teplota ja na 14 °C
Chvilku to vrčí než se nachladí, ale pak už v pohodě
Výhodná cena. Velikostně se vleze pod kuchyňskou linku. Pojme o pár láhvi méně než je uvedeno. Mírně hlučí. Tyto zkušenosti jsou po měsíci a půl provozu.
- celkem tichý chod
- Vynikající i na chlazení piva, pokud zrovna nejste vinaři.
- Chladnička je tichoučká.
- Teplotní rozsah od +8 do +18 bohatě stačí.
Před koupí produktu jsem měl obavy, že teplota 8°C nebude stačit k řádnému vychlazení piva. Pak mě ovšem napadlo vložit teploměr do naší vysoké sloupové ledničky a zjistil jsem, že tam pivo chladím také na osm stupňů.
Prodavač v Planeo elektro se se mnou totiž dohadoval, že tato teplota nestačí, že je potřeba chladit na 4 stupně.
Odborník na svém místě. Ihned bych ho vyrazil. :-)
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »