Nejnovější recenze ze sekce Vinotéky
- Pěkný design
- 2 zóny
- vestavné
- chladí jak má
- spíná se ventilátor, ale to je u každé vinotéky
Za ty peníze je bezkonkurenční.
- pěkný design
- 2 zóny
- cenově bezkonkurenční
- chladí jak má
- snad jen ventilátor, ale to mají všechny vinotéky
Pěkný vinotéka za dobré peníze
Za rozumné peníze kvalitní vinotéka. Možná malinko hlučnějsí, přesto doporučuji.
- Funguje dobře, vypadá pěkně.
Vyrobek naprosto splnuje nase ocekavani, velice tichy chod, vysoky standard
Krásný design,tichý provoz.
Pokud nejsou lahve stejného tvaru musí se počítat,že kapacita se zmenší. Jinak splnila mé očekávání je to opravdu pěkný kousek
- rozměry a design
- myslel jsem, že bude hlučnější
- vnitřní prostor by mohl být trochu větší
slušný poměr cena/výkon
DUNAVOX DXFH-28.88
martin hedvičák
Přidáno: 1. dubna 2021
(naposledy upraveno 1. dubna 2021)
Zakoupeno v Chladnička na VÍNO
- velmi rychle nachlazuje a bezvadně drží teplotu i při delším otevření
- vydává opravdu nečekaně hlasité zvuky v průběhu chladících cyklů
Jsme spokojeni, zatím je asi předčasné nějak shrnovat kvalitu, přístroj běží cca 10 dní, mám trochu obavy z těch zvuků, co se z vinotéky linou, doufám, že tam není zaděláno na nějaký technický problém, ale snad ne, na tuto hlučnost upozorňuje i návod od výrobce.
- Tichá
- Výborně chladí
- Umí velký teplotní rozsah
Hledal jsem vinotéku hlavně podle rozměrů aby zapadla do interiéru. Ve srovnání s většinou konkurence má pro mne ideální rozměry (je nižší a širší)
Proti předchůdkyni je tichá a vzhledem ke svému výkonu se zbytečně nepřehřívá ( jen když se dochlazuje nebo po přidání lahví)
Za mne naprostá spokojenost.
spodní regál je krátký na láhev vína, ale piva se tam vlezou
- naprosto splnil očekávání
kdo potřebuje archivovat vína, dobrá volba za rozumnou cenu
- Velmi kompaktní
- Jednoduchá na manipulaci
- Tichá
- Teplota se cca jednou denně asi na půl hodiny zvýší o několik stupňů, sama se ale vrátí zpátky na nastavenou hodnotu
- hlučnost
- osvětlení
- časté spínání chlazení
Produkt máme zatím krátce, tak že se nedá zcela korektně posoudit, ale zatím spokojenost. Mile jsme překvapení ohledně hlučnosti (zatím není ještě zabudovaná do linky(bude ještě tišší), ale i jako volně stojící v koutě místnosti je velmi tichá. Příjemné ledkové osvětlení, nijak neoslňuje a ve večerních hodinách, alespoň pro nás navozuje romantickou atmosféru. Víno příjemně vychlazené. Jen menší nedostatek vidím v častém spínání chlazení (teplota nast. na 12°C) a dochlazuje asi po 15 min.
- Tichý chod, máme v obýváku a neruší
- Poslední police není vysunovací, je to pouze vložená police do které se lahve musí dávat na šířku. Moc nám to nevadí, ale předem to nebylo nikde uvedené, asi bych pak spíše volila mezi jinou značkou, kde se daji lahve v posledním spodním oddíle postavit.
Koupil jsem vinotéku na chlazení piva v pergole.
V klubu jí tak používáme dva roky s maximální spokojeností.
Hlasitost
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy. V případě větších komplikací s hlučností neváhejte kontaktovat naše reklamační oddělení.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Cenově dostupná
- Hloubka vnitřku je nedostatečná, většina vín se tam nevejde.
- 2 zóny chlazení
Humibox BU38 Dark In
Přidáno: 15. března 2021
(naposledy upraveno 14. dubna 2021)
Zakoupeno v Domácí VINOTÉKY
- Super