Nejnovější recenze ze sekce Vitríny a vinotéky
- skvělá, zabere málo místo, málo hlučná, oddělené části pro červená a bílá vína
skvělá, zabere málo místo, málo hlučná, oddělené části pro červená a bílá vína
doporučuji
| Uspořádání poliček/šuplíků: | Dostatečné |
- Velmi pěkný kus nábytku do obývacího pokoje. Zapnutá, ale prázdná chladí velmi přesně a je skoro bez hluku. Jak to bude s naplněnou zatím nevím.
- Zatím nic.
Velmi hezká, zatím tichá, efektní kousek nábytku.
Poměrně hlučná
| Hlučnost: | Hlučná |
- Funkčně bez problému.
Výrobek splnil, co je o něm v obchodě napsáno, nemám výhrady.
Hezká a tichá
| Uspořádání poliček/šuplíků: | Výborné |
- Poměr kvality a ceny za značkový výrobek
- Zatím o ničem nevím
Doporučuji
| Uspořádání poliček/šuplíků: | Dostatečné |
- Poměrně kvalitní zpracování. Kompresor běží jen několikrát za den.
- Hlučnost při chlazení, o trochu hlučnější než klasická lednice. Do chladničky se vejdou max. 4 lahve do jedné police, tj. max.28 lahví. Spodní police je kratší a vejdou se jen asi 3 lahve na šířku.
- Hezký vzhled.
- Nízká hlučnost
- Vyšší spotřeba el. energie.
Vzhledově hezká a konstrukčně jednoduchá chladnička s dobrým uspořádáním polic. V této velikosti dobrý produkt.
| Uspořádání poliček/šuplíků: | Výborné |
- Dobře chladí, ukazatel teploty, ovládání
- Trochu hlučný, nedoporučuji do míst kde se spí, ukazatele teploty přímo září.
Vhodné rozměry, dvoukomorová.
- - poměr cena / velikost
- - hlučnost
Dobrá vinotéka za výbornou cenu. Pouze problém s vyšší hlučností, tedy nedoporučuji do obýváku.
Měřil jsem spotřebu a při udržování teploty 13 stupňů byla spotřeba cca 0,5kwh za 24 hodin.
- nízká cena
- vcelku kvalitní zpracování
- vkusný design
- možnost záměny otvírání dvířek
- kompresorová technologie chlazení
- velmi slabé osvětlení (jde o úmysl výrobce aby bylo možné nechat vinotéku dlouhodobě efektně osvětlenou bez většího negativního vlivu na uskladněné víno; pokud ale potřebujete osvětlení využívat jen krátkodobě při manipulaci s lahvemi, pak intenzita osvětlení spíše nedostačuje)
- trochu vyšší spotřeba, nížší má ale jen několik málo značek za podstatně vyšší cenu
díky nízké ceně je to dobrá investice. Rozhodně lepší než "vinotéky" s termoelektrickým chlazením, které se spotřebou dostanou bez problémů i na dvojnásobek.
- Kvalitni vyrobek
- Pekny
- Dve zony
- Hlucny
- Trida C
Zatim to vypada jako dobra vinoteka. Ale problem vsech vinotek je, ze vetrak jede porad. Prestoze komresor spina jenom obcas, tak vinoteka huci nonstop. Druhy den musela do sklepa. Do obyvaku to opravdu neni.
- Vzhled
- Kapacita
- Rozměry
- 2 zóny
- Hlučnost
- Ne úplně precizní provedení
Až na vyšší hlučnost je vinotéka dobrou volbou
- Dobrý poměr cena/výkon
- krásný design
- velice rychlé nachlazení a dosažení požadované teploty
- dvě komory chlazení
- téměř bezhlučný provoz
- žádné jsme neobjevili
Tuto vinotéku jsme zvolili po dlouhém vybírání a čtení recenzí. Největší strach jsme měli z hlučnosti produktu, protože jsme si jí chtěli umístit do obýváku. Rozhodovali jsme se mezi Guzzanti GZ 24DD, Baumatic BW28BL a touto vinotékou. Nakonec padla volba na Hyundai a zatím si myslíme, že jsme udělali dobře. Vzhledově je nádherná, teplotu drží, 32 lahví je pro domácí používání dostatečné a hlavně je téměř bezhlučná, tak jak uvádí výrobce. Tuto vinotéku mohu jen doporučit.
Pro přepravu jsme zvolili HDS a i s tím jsme udělali dobrou zkušenost. Dopravce zboží sám vynesl do bytu, umístil na určené místo, vybalil a prohlédl. Velká spokojenost. Jediné, co bych vytkla prodejci je delší dodací doba. Pokud je zboží ihned k dodání, čekala bych, že bude zboží druhý, nejdéle třetí den po objednání doma. To však trvalo týden. Možná to bylo kvůli volbě dopravy, nevím.
- super cena,rozdělení pro bílá a červená vína
- za tu cenu nic
Hezký a praktický doplněk pro vyznavače vína :-)
- Cena, design
- Neustále běží, hlučnost. Budu kontrolovat dení spotřebu, kterou uvádí výrobce.
Vyjádřím se po provedené kontrole spotřeby.
- Máme stejný problém jako dole pan Jirka - neustále se namražuje a na zadní straně se vytváří silná vrstva ledu. Právě mi servis oznámil cenu za opravu - 1200 Kč! Poohlédneme se po jiném typu ...
Koupíme jiný typ
Jsem spokojena